Lyssna på ljudböcker

Testa att lyssna på en ljudbok helt gratis

Visste du att det faktiskt går att lyssna på ljudböcker helt gratis? Man kan ju tro att det skulle vara från ett av alla våra bibliotek i vårt avlånga land, så som Stockholms Bibliotek och det kan man faktiskt, men även privata aktörer så som BookBeat, Storytel och Nextory låter dig lyssna på ljudböcker gratis.

Ljudböcker har under 2020 fullkomligt exploderat i popularitet, och en anledning är definitivt den lömska coronan. När folk runt om i landet fått betydligt mer tid så har också folk börjat tänka på att de borde läsa mer, utöver allt dumt man konsumerar på internet och på sociala medier.

Jag tror definitivt att många vill börja läsa mer, men inte riktigt har motivationen till att komma igång. Det är ett perfekt exempel av hur lata vi har blivit att vi nu lyssnar på andra som läser böcker för oss istället för att läsa själva, men oavsett så är det fantastiskt att fler får ta del av den fantastiska världen som så många olika författare skapar för oss.

Om du har funderat på att testa på ljudböcker så finns det massor av bra erbjudanden från de olika ljudbockföretagen. Man får ju inte heller glömma att många bibliotek i olika kommuner nu också har en egen ljudbokstjänst, som t.ex https://snokabibliotek.se/web/arena som är tjänsten i Skåne. Vi hoppas du vill testa på ljudböcker och gör detta med hjälp av ett gratiserbjudande.