Vi har de senaste trenderna på klänningar

En helgkväll med goda vänner på en känd restaurang, ett bröllop eller en operakväll är nog sådana tillfällen där det nästan krävs att man är exklusivt klädd och har man svårt att hitta rätt klädsel, ja, då finns det Rut & Circle.
Det är lätt att imponera med den eleganta Dry Lake serien där det ingår den fina Dry Lake Viola Long, Dry Lake Lovisa Long, båda i svart eller Dry Lake Olivia Long Dress Leo i leopardmönster. Lite mer färgglada varianter i samma serie finns som urval, exempelvis den gröna läckra Dry Lake Mirir Teal, Dry Lake Iaa korta klänningen i cerise färg, Dry Lake Cherry i korall färg, Dry Lake Linnie Red spetsklänningen i röd färg och i stretch med ¾ armar samt Dry Lake Alina i en underbar blå färg, kort klänning i paljetter, med djup urringning i ryggen.
Serien fortsätter med den läckra Dry Lake Clara i svart med bar rygg och djup urringning framtill, spetsklänningen Dry Lake Pearl Black med armar i chiffong, djupt skuren i rygg, sedan har man Dry Lake Anna Draped, en lång klänning med hög slits på ena sida i grå färg, den sensuella Dry Lake Francesca, en figursydd svart klänning i stretchigt material, Dry Lake Jessica i teal färg och Dry Lake Emilia, också i teal färg.
Slutligen finns i urvalet Dry Lake Tamara Lace, vit spetsklänning, V-ringad fram och bak, Dry Lake Evelina som lång spetsklänning med öppen rygg och Dry Lake Maya Long med resor i midjan och över bysten och med kort underklänning, alla klänningar i den evigt moderna vita färgen.