Samhälle

Minnesgåva

Har du någon i din omgivning som har gått bort i en hjärnsjukdom, som Stroke, hjärntumör eller har en hjärnsjukdom som Demens, ALS. Skänk en minnesgåva till oss på hjärnfonden så vi får in pengar för forskningen genom att kunna ge stipendium. Och för att forskarna till slut ska hitta en väg att bota dessa dödliga sjukdomar.

På vår sajt kan du läsa mer diagnoser om våra hjärnsjukdomar som finns och som vi vill forska på. Din minnesgåva kan rädda liv. Så tveka inte att läsa mer på vår sajt då du får en inblick i det vi gör och vad som sker när vi får våra gåvor.

Vi har funnits sedan 1994 och vi stödjer forskning om alla hjärnans sjukdomar, skador och funktionsnedsättningar. På vår sajt hittar du mycket information om vår organisation, om hur vi använder pengarna som vi får i gåvor. Du kan välja hur du vill ge din gåva online, eller bli en månadsgivare, testamentera till hjärnfonden eller enklare att göra för många, skänk en summa genom att skicka sms till ett nummer. Välkommen att läsa mer på vår sida!