Övrigt

En leksakslåda för vuxna… och ensamma kvällar

Beroende på din livssituation kan det mycket väl vara vettigt att se till att också införskaffa ett lås till din nya leksakslåda. Fördelaktigt vore kanske också om du placerade leksakslådan i fråga i sovrummet, och kanske även inom räckhåll från sängen och… Nå, jag tror du förstår vad som egentligen, och mycket icke-diskret, åsyftas här. Vi pratar inte om byggklossar eller plastiga dinosaurier helt enkelt, utan om leksaker ämnade något av det naturligaste i människans hela uppenbarelse, det vill säga, sex.

Visst är sex ett ämne man i de allra flesta fall och sammanhang bör se till att vidröra med viss diskretion. Vissa är dock mer öppna och bekväma med att prata om det än andra. Men den sexuella driften är något som befästs inom oss alla. På Intima.se kan du tryggt utforska ett stort sortiment av sexleksaker av alla dess slag, och oavsett personliga preferenser kan Intima.se, i princip, garantera att det kommer att finnas någonting där just för dig.

När nyfikenheten tar över behöver du inte samtidigt oroa dig för att någon ska se vad det är du gör, om det är som så att du inte vill at någon ska se vad det är du gör. Internet är ju väldigt praktiskt på det viset. Så låt nyfikenheten leda din in på Intima.se kanske överraska dig själv med en liten present, en present bara för dig.