Hus & hem

Hustillverkare av lösvirkeshus

Att fastna inför materialval när man bygger hus är en utav de vanligaste sakerna man råkar ut för och det är så lätt att förstå. Med varje år som går dyker upp nya valmöjligheter när det gäller material, färger, teknik, sortiment, mm och Varbergshus gör sitt bästa för att hålla också takten. Självklart uppfyller leverantörerna kravet på både kvalitet och miljön.

Valmöjligheter finns mellan olika fasader med stående eller liggande falspaneller eller med fasad lockläkt, respektive profilerad lockläkt. Man kan välja bland olika typer foder och knutar såsom breda eller smala sådana. När det gäller taket finns det ett helt sortiment av färger till betongtakpannor, från tegelröd, ljusgrå, mellan grå till mörkgrå, mörkröd eller svart eller bandtäckt tak, samt takkomponenter som papptak, plåtdetaljer, takavvattning.

En stor variation av kulörer offereras där i gråskala som vit aluminium RAL 9006, ljusgrå RAL 7035, fönstergrå RAL 7040, stengrå RAL 7030, antracitgrå RAL 7016 eller andra nyanser som rubinröd RAL 3003, safirblå RAL 5003, stålblå RAL 5011, duvblå, RAL 5014, samt mossgrön RAL 6005., skogsgrönt RAL 6009, lerbrun RAL 8003, ockrabrun RAL 8001 och jordbrun RAL 8028. Alla dessa färger kommer som standard färger.

Samma valmöjligheter finns när det gäller fönsterfärger. I klassen aluminiumfönster finns allt från vit RAL 9010, vit NCS S 0500-N, ljusgrå RAL 7035, silvergrå RAL 7001, Anodic Natura, antracitgrå RAL 7016 till Anodic Brown, brun RAL 8011, röd RAL 3011 och blå RAL 5023.
Listan fortsätter med val av fönster, parkett, vitvaror, värme, försäkringar men oavsett val garanterar Varbergshus högsta möjliga kvaliteten för en lyckad trivsel i den nya byggnationen.

Varbergshus, hustillverkare av lösvirkeshus.

Lösull i alla konstruktioner

Vi på Sjömarkens Isolering arbetar efter en devis, lösull i alla konstruktioner. Med ett hus eller fastighet som inte sipprar ut den värme man med mycket pengar byggt upp i huset finns det på kort sikt en hel del besparingar att göra trots en investering med vårt arbete.

Vare det rör sig om isolering i nyproduktion eller tilläggsisolering är vi en stabil partner för din fastighet. Vi har varit verksamma i över 30 år och är så klart certifierade som entreprenör.

Innan vi skriver offert och kommer ut till er byggnad för en isolering eller tilläggsisolering är det viktigt att vi gör en besiktning av er fastighet då inget hus är det andra likt, detta sker utan kostnad. Vi stämmer av vilka ytor som ska isoleras, vilken tjocklek som är aktuell, val av lösull m.m. Vi går även igenom hur alla förberedande arbeten ska utföras innan vi kommer med lösullen. Sen lämnar vi ett förslag på de åtgärder kunden önskar. När vi är överens, läggs projektet in i planeringen.

Vi tar omsorgsfullt hand om ditt hus redan från början

Det var det som Magnus Andersson, skapare och VD för A-hus hade sagt och det ligger mycket i dessa ord.
Som en utav Sveriges äldsta tillverkare av trähus, med över 60 år i branschen, har A-hus samlat på en oerhörd stor mängd erfarenhet, byggt upp ett stort team duktiga, begåvade och skickliga arbetare, vissa av dem med special kompetens som gör att denna industri inte bara existerar utan också gör stora framsteg. Med säljare från Ystad i söder upp till Umeå i norr har A-hus idag i stort sätt en täckning över hela landet. Hela hustillverkningen och hela hussäljprocessen är uppföljd utav duktig personal som ser till att alla steg följs noggrant och att kundens krav och önskemål verkställs.
Med en försäljning på cirka 400 hus per år säkerställer A-hus sin framtid som hustillverkare och fortsätter leverera moderna villor där kvalitet, miljömedvetande, enkelhet, design och användning av senaste teknik är bara några attribut som gör dessa hus ännu mer tilltalande till övriga köpare, i en alltmer större skala.
Som man lätt kan uttrycka det: A-hus börjar alltid bygga ett första rum i huset, det rum där man först sätter i kunden!

E-shop för symaskiner

Nu har du äntligen kommit till rätt ställe om du önskar ditt sy rum. Vi på symaskinsexperten.se har allt du behöver för ditt hobbyrum. Symaskiner som Husqvarna, Singer, Pfaff kan du hitta hos oss med alla tillbehör. Nålar, saxar, syskrin och provdocka. Läs mer