Fordon

Störst på däck och fälg i Uppsala

Bildemo med sin långa erfarenhet i bilrelaterade branschen hanterar i sitt segment två viktiga produkter, däck och fälgar.

Med sin webbutik erbjuder Bildemo ett brett sortiment av däck från märken Kumho, Nokia, Nordman eller Sonar där både sommar- och vinterdäck är tillgängliga, i olika dimensioner.
Det är ett faktum att däcken på ett fordon generellt och speciellt på en bil har en definitiv inverkan på hur bilen körs. För att vara säker på att bilen körs på ett bra och korrekt sätt, oavsett väderlek eller vägförhållanden, det finns några kriterier som måste tas i beaktning, detta speciellt när det handlar om att köpa nya däck.

Att ha rätt däckdimension är bland de viktigaste man måste tänka på när man köper däck. Sommardäck exempelvis är speciellt tillverkade för att klara höga temperaturer både i luften och i väglaget, att ha bäst grepp mot vägen även i höga hastigheter. Vinterdäck eller snödäck å andra sidan är tillverkade och ämnade för vinterbruk där gummit är speciellt framställt för att kunna klara låga temperaturer på isiga och snöiga vägar.

I Bildemos sortiment går att köpa båda varianter däck till ett väldigt fördelaktigt pris. Som tillval har man möjligheten att beställa även tjänster så som hjulskifte, däckhotell eller montering av däck på fälg.